Nieuwsbrief 21 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 21 januari

Wat kan je doen tegen wallen onder de ogen?

Met de leeftijd worden de weefsels rond je ogen zwakker. Het vet rond de ogen kan zich naar de onderste oogleden verplaatsen, waardoor ze er gezwollen uitzien. De zwelling kan daarnaast ook veroorzaakt worden door vocht dat zich ophoopt onder de ogen. Maar wat kan je eraan doen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom krijg je last van haarverlies na een zwangerschap?

Heb je het gevoel dat je immens veel haarverlies hebt na je zwangerschap? Dat kan, en daar zijn verschillende verklaringen voor. Weet in elk geval dat het gaat om een tijdelijk fenomeen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

Lees verder

Gezondheid.be

Getuigenissen: Syndroom van Gilles de la Tourette

Het Tourette Syndroom (TS) wordt gekenmerkt door ongewenste 'tics'. Wanneer er minstens twee motorische en een vocale tic (niet noodzakelijk tezelfdertijd) optreden en dit gedurende een periode van minstens één jaar, dan spreekt men van TS. Enkele getuigenissen.

Lees verder

Gezondheid.be

Eenvoudige spier- en balansoefeningen om langer gezond te leven

Hoe meer spieren je hebt, hoe beter je bestand bent tegen allerlei kwalen en ziektes. Ook met enkele eenvoudige oefeningen kan je op een gezonde manier spierballen kweken en je balans trainen.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom vinden slimme vrouwen geen nieuw lief?

Paniek op de partnermarkt! Want prof. dr. Dimitri Mortelmans heeft verteld dat slimme vrouwen geen nieuw lief vinden na een echtscheiding.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/01/2022 , bijgewerkt op 27/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram