GR'EAT GRANOLA xmas box, een heerlijk cadeau voor de feesten!

Laatst bijgewerkt: december 2021
ad_GR'EAT granola header picture.png

nieuws

GR'EAT granola is een heerlijke, biologische, glutenvrije, zelfgemaakte granola.

Onze granolarecepten worden met liefde bereid in ons atelier in de rand van Brussel met de beste biologische ingrediënten en ontwikkeld voor elke smaak en elk moment van de dag. Onze granola bevat weinig suiker, is uitsluitend van natuurlijke oorsprong en bevat weinig zout. Ze zijn de perfecte partner voor een gezonde en gevarieerde voeding.

We hebben 2 opties in de kerstcadeauboxen die in een prachtige kerstdoos verpakt zijn:

De SWEET SIX XMAS BOX

onze 6 zoete smaken, voor de prijs van 35,99€:

Energy

Hazelnoot & Veenbes,
Kokoschip,
Gepofte Quinoa


Dream

Krokante Appel,
Gekarameliseerde Pecannoot,
Vleugje Kaneel


Joy

Zwarte Chocolade & Cacao Nib,
Geroosterde Hazelnoot,
Zeezout


Adventure

Rode Bosvruchten,
Wilde Blauwbes,
Geschaafde Amandel 


Power

Zachte Banaan,
Gouden Walnoot,
Lijnzaad


Wonder

Pittige Framboos,
Zwarte Chocolade,
Cacao Nib


De TROPICAL XMAS BOX

twee granolasmaken (Power/Wonder of Dream/Joy) met twee fantastische kommen gemaakt van kokosnoot afkomstig van Fair Trade met Indonesië, voor de prijs van 34,50€.

ad_tropical xmas box.png

Bezoek onze site https://greatgranola.be/collections/gift-packs. voor meer informatie en om deze cadeauboxen te bestellen (in 1-2 dagen thuis geleverd). Ze zijn ook beschikbaar in onze partner popups: A Better Blend in Antwerpen en Le Popup de Noël van Brussels’ Kitchen in Elsene (Flagey).

Naast onze 6 zoete smaken in deze fantastische geschenkdoos, hebben we ook 2 hartige recepten ontwikkeld om over uw salades, soepen, toast, gegrilde groenten, en andere te strooien. De knapperige toets die al uw gerechten zal opfleuren!

ad_Savoury 353_websize-2.jpg

Ontdek een veelheid aan smakelijke seizoensrecepten op onze website: https://greatgranola.be/blogs/recipes of op onze Instagram-pagina.

GR'EAT GRANOLA, een toegewijd merk

Kwalitatieve ingrediënten 

Wij kopen zoveel mogelijk lokale ingrediënten in, maar blijven realistisch over de productie- en oogst mogelijkheden. Onze noten komen bijvoorbeeld uit België en Noord-Frankrijk, terwijl de ahornsiroop uit Canada komt. Wij besteden ook veel aandacht aan onze maatschappelijke voetafdruk, omdat wij op een bewuste manier gezond eten willen promoten. 

Lokale en ambachtelijke productie

Onze granola wordt bereid en gebakken in ons atelier in Kortenberg, vlakbij Brussel. Vier mensen werken er elke dag van de week om de heerlijke recepten te maken die Amélie heeft bedacht. De granola wordt in verkocht in bulk in biologische winkels, ofwel verpakt in duurzame verpakkingen in een beschutte werkplaats in België. 

Duurzame verpakking

Onze heerlijke granola wordt verpakt in composteerbare bio plastic zakken en bosvriendelijke FSC mix kartonnen dozen. Wij zetten ons elke dag in om milieuvriendelijke beslissingen te nemen. 

Sociaal engagement 

Onze granolas worden verpakt in een beschutte werkplaats waar mensen met een handicap of mensen in een reïntegratieproces werken. GR'EAT neemt ook verschillende keren per jaar deel aan evenementen om fondsen te werven voor non-profitorganisaties. 


ad_Sweet 609_websize.jpg

Wij wensen jou prettige feestdagen en het allerbeste voor het komende jaar! 

Xx, 

Het GR'EAT team
bron: Ingezonden mededeling GR'EAT


Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram