Huisstofmijtallergie: advies van deskundigen over de bewezen, natuurlijke en Belgische oplossing

Laatst bijgewerkt: november 2021
ad_NL_1_couverture.png

nieuws

Heeft u of uw kind last van een verstopte neus, hoest of jeukende ogen, vooral 's nachts of 's ochtends? U behoort waarschijnlijk tot de 25% van de bevolking die aan huisstofmijtallergie lijdt. 
Deze weinig bekende allergie, die onze slaap en dus onze vitaliteit beïnvloedt, wordt vaak verward met een gewone verkoudheid. Een goede vroegtijdige behandeling kan echter onomkeerbare complicaties voorkomen, zoals de ontwikkeling van astma.  
Een Belgische firma ontwikkelde een natuurlijke oplossing met klinisch bewezen doeltreffendheid (ExAller® by Acar'Up). Dat moesten we verder bekijken...
Wij raadpleegden deskundigen om uit te zoeken wat deze oplossing onderscheidt van andere oplossingen op de markt.


X. Van der Brempt.png
"Dit product is echt fantastisch, ik heb tot nu toe 5 keer het woord “mirakel” van patiënten gehoord

- Dr Van der Brempt, pneumo-allergoloog 
De oorzaak: 2 miljoenen huisstofmijten in onze matras

ad_NL_3_huisstofmijt.png
Hou u hoed maar vast, want het is op zijn minst verrassend te noemen... In onze matrassen zitten gemiddeld 2 miljoen huisstofmijten. 's Nachts komen deze beestjes (onzichtbaar voor het blote oog) naar boven om zich te voeden met onze huidschilfertjes en om ons zweet op te drinken. 
In hun korte leven van 80 dagen kan elk vrouwtje 300 eitjes leggen, en loost elke mijt +-200 keer zijn gewicht aan uitwerpselen. Wanneer we slapen, ademen we deze uitwerpselen, die allergische reacties veroorzaken bij contact met ons neusslijmvlies, longweefsel en huid. 

Verwijder huisstofmijten… Vermijd allergenen... Vaarwel allergie!

Om het gebruik van medicamenteuze behandelingen te vermijden - die beperkend, duur en/of vaak ongewenste neveneffecten hebben - raden allergologen aan om eerst allergenen, of liefst de bron ervan, te elimineren: in dit geval, de huisstofmijten.

"Voor zover ik weet, is ExAller® spray het meest effectieve product op de markt om huisstofmijten te elimineren"

- Dr Van der Brempt, pneumo-allergoloog

Universitaire uitvinding won het vertrouwen van artsen en allergologen

ad_try-exaller-anti-dust-mite.jpg
Universitaire onderzoekers van de UCL en de ULB onderzochten de feromonen (geuren) die huisstofmijten gebruiken om te communiceren. Ze reproduceerden deze feromonen op een natuurlijke wijze om zo de huisstofmijten uit de matras, in een laken, aan te trekken. Dit is de start van ExAller® by Acar’up.
Het is nu wetenschappelijk bewezen dat het 99,9% van de huisstofmijten verwijdert en zo allergische symptomen elimineert. Bovendien brengt het geen bijwerkingen mee. 
Conclusie: slechts één simpele behandeling per maand, d.w.z. één fles per jaar, om een goede nachtrust terug te vinden.

E. Bodart.png

"ExAller® verbetert de levenskwaliteit van allergische personen. Daarom raad ik het nu systematisch aan mijn patiënten aan"

- Pr E. Bodart, pediatrisch longarts CHU Namur


Beter dan andere oplossingen volgens Dr Xavier Van der Brempt:

"Bijzonder innovatief aan ExAller is dat deze spray niet bedoeld is om huisstofmijten binnen het matras te doden, maar om ze uit de matras binnen een laken te lokken, dat vervolgens in de machine wordt gewassen."

"In tegenstelling tot anti-mijt hoezen, die de wolf in zijn hol houden, en in tegenstelling tot biociden die de mijten proberen te doden, maar niet diep in de matras doordringen, lokt dit product de huisstofmijten uit hun schuilplaats, om ze gemakkelijk en doeltreffend te verwijderen."

Bij de apotheker of online

ad_NL_5_Exaller Spray_vf.png

Deze oplossing vindt u in alle apotheken in België terug.

Naar aanleiding van dit artikel, kregen we tevens voor u van Acar’up het voordeel om zelf de resultaten van ExAller® te ondervinden.

Indien u de promocode GEZONDHEID in de online shop invoert, krijgt u dus 10% korting bij uw aankoop, en dit met de voorwaarde tevreden of terugbetaald bij uw eerste fles.*

*tijdelijk aanbod tot 31/12/2021


bron: Ingezonden mededeling Acar'Up


Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram