Nieuwsbrief 30 november

Laatst bijgewerkt: december 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 30 november

Gaslighting: dé manipulatietechniek van narcisten

Gaslighting is een heel subtiele manipulatietechniek waardoor je uiteindelijk je eigen perceptie van de realiteit in vraag stelt en afhankelijk wordt van de persoon die jou gaslight. Gaslighting komt opvallend vaak voor in narcistische relaties.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is het verschil tussen dementie en alzheimer?

Dat mensen met dementie en alzheimer alsmaar meer de grip op de realiteit verliezen, weten we allemaal. Maar wat is het verschil tussen dementie en alzheimer? En wat gebeurt er dan precies in de hersenen? Het Nederlandse tv-programma 'Herinneringen voor het leven' geeft een duidelijk antwoord.

Lees verder

Gezondheid.be

Bescherm en verwen je droge huid

ADVERTORIAL
Nu het buiten kouder wordt is het voor de droge huid meer dan ooit van belang om te beschermen voor factoren van buitenaf. Hoe ? Met plantaardige olie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

11 oorzaken voor klachten aan de teelballen en hoe behandelen

Klachten aan het scrotum (de balzak) kunnen verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen zijn de klachten onschuldig en van voorbijgaande aard. Soms is er echter sprake van een ernstige oorzaak.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan je met compressiekousen je sportprestaties verbeteren?

Compressietherapie gebruikt gecontroleerde druk om de bloedstroom in je benen te verhogen en de bloedstroom naar het hart te verbeteren. Tegelijkertijd ondersteunt het je aderen en vermindert het zwellingen. Compressiekousen zijn de meest gebruikelijke vorm van compressietherapie.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/11/2021 , bijgewerkt op 14/12/2021
volgopfacebook

volgopinstagram