Nieuwsbrief 26 november

Laatst bijgewerkt: december 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 26 november

Welke nieuwe medicijnen tegen corona zijn er?

Er is momenteel veel te doen rond de coronapil, maar er zijn nog meer nieuwe medicijnen tegen het coronavirus op komst. Hoewel ze het vaccin niet kunnen vervangen, zorgen ze er wel voor dat wie besmet is minder hard getroffen wordt. Een overzicht.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

De voordelen van yoghurt als je kampt met hoge bloeddruk

Regelmatige consumptie van yoghurt lijkt een gunstig effect te hebben op het verlagen van de bloeddruk bij mensen met hypertensie. Yoghurt zou dus interessant kunnen zijn, wanneer het deel uitmaakt van een aangepaste levensstijl.

Lees verder

Gezondheid.be

Ben jij je bewust van de geluiden die je niet hoort?

ADVERTORIAL
De impact van gehoorverlies op de levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Zo kan een verminderd gehoor een negatieve invloed hebben op ons sociaal leven, maar ook op ons mentale en fysieke welzijn. Doe de online hoortest en ontdek hoe goed je hoort.

Lees meer, …

Gezondheid.be

Zorgt bluetooth voor schadelijke straling?

De opkomst van bluetooth-technologie, gebruikt om toestellen op korte afstand met elkaar te verbinden zonder vervelende kabels, zorgt ook voor vragen rond mogelijke effecten van de elektromagnetische straling, uitgezonden door de apparaten, op onze gezondheid.

Lees verder

Gezondheid.be

Getuigenis: Katleen lijdt aan sclerodermie

Katleen (50) kreeg elf jaar geleden te horen dat ze lijdt aan systeemsclerose (sclerodermie), een zeldzame, chronische, reumatische bindweefselziekte die tot op vandaag ongeneeslijk is. Hoewel de diagnose insloeg als een bom, blijft ze positief.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 26/11/2021 , bijgewerkt op 14/12/2021
volgopfacebook

volgopinstagram