Bescherm en verwen je droge huid

Laatst bijgewerkt: november 2021
ad_LouisWidmer_Remederm_ts.jpg

nieuws

Louis Widmer, expert in dermocosmetische verzorgingen voor de gevoelige huid, zet deze winter zijn plantaardige oliën in de kijker. Oliën die stuk voor stuk de huid beschermen, hydrateren en … verwennen.

Een droge huid kan zijn natuurlijke barrièrefunctie niet meer vervullen. Een huid die droog is, kan geen vocht meer vasthouden. Dit zorgt voor jeuk en huidirritaties.

Dé gouden tip van Louis Widmer voor de winter die voor de deur staat? Hydrateren, hydrateren en … jawel, hydrateren. Draag elke dag zorg voor je huid en gebruik daarvoor een aangepaste verzorging voor in de douche, in het bad of voor wat me-time.

PURE ZACHTHEID MET OLIËN DIE DE HUID DOEN STRALEN

ad_remederm_bath_keyvisual.png
De sublieme Remederm Dry Skin-oliën voor de droge en gevoelige huid vind je in drie uitvoeringen: een doucheolie, een badolie en een lichaamsolie in sprayvorm. Speciaal ontwikkeld voor de droge, ruwe en geïrriteerde huid, net zoals de  hele Remederm-lijn. Ideaal voor jong en oud!

De kracht van de Remederm Dry Skin-oliën zit hem in de evenwichtige en uitgekiende mix van plantaardige oliën:

Bernagieolie is onmisbaar in elk beautyritueel, vooral voor wie een droge huid heeft. Deze olie maakt de huid weer stevig en elastisch.
Zonnebloemolie heeft een herstellende werking op de huid. Rijk aan omega-6 en vitamine E en daarom perfect voor de (heel) droge huid omdat deze olie ervoor zorgt dat de huid niet uitdroogt.
Arachideolie pakt ook de droge huid aan.
Amandelolie hydrateert, beschermt en verzacht de huid. Deze olie voedt de huid voortreffelijk en is daarom ook perfect tegen een droge huid.
Jojobaolie voedt de huid in de diepte en zorgt ervoor dat deze niet uitdroogt. Extra troef is het feit dat de olie bijzonder makkelijk in de huid dringt zonder een vette film achter te laten. Dit maakt het extra aangenaam in gebruik.

REMEDERM DRY SKIN DOUCHEOLIE

ad_RemedermDrySkinShowerOil.jpg

De Remederm Dry Skin Doucheolie is ideaal voor elke dag en verzorgt je huid in alle zachtheid en is licht geparfumeerd. Deze evenwichtige mix van plantaardige oliën, panthenol en bisabolol (een actief bestanddelen van kamille) zorgt voor een milde reiniging van de huid, voor een intense hydratatie én een essentiële bescherming van de huid.     

Adviesprijs: € 17 – 200 ml*   

Met Remederm Dry Skin wordt het een zachte winter voor groot en klein !

REMEDERM DRY SKIN BADOLIE

ad_RemedermDrySkinBathOil.jpg

Uit het bad stappen met een zachte, soepele huid? De vijf plantaardige oliën van de Remederm Dry Skin Badolie werken geraffineerd tot diep in de huid en maken de huid meteen zijdezacht. Bernagieolie en jojobaolie staan garant voor een pure verzorging en maken de huid glad en zijdezacht.    

Adviesprijs: € 16,50 – 250ml*

Wist je dat … 
… deze olie ook perfect is voor kids én baby’s?

REMEDERM DRY SKIN LICHAAMSOLIE SPRAY

ad_RemedermDrySkinBodyOilSpray.jpg

Een psssssht vol zachtheid en hydratatie. De Remederm Dry Skin Lichaamsolie Spray verzacht en beschermt zonder een vette film op de huid achter te laten. Ideaal voor groot en klein. Deze spray schenkt de bijzonder gevoelige huid kostbare natuurlijke oliën. De actieve bestanddelen maken de huid soepel, zacht en elastisch. De plantaardige oliën verzorgen de huid, vitamine A stimuleert de verhoorning van de hoornlaag en vitamine E neutraliseert de schadelijke invloeden van buitenaf (de koude buitenlucht, de verwarming binnen, …).  

Adviesprijs: € 21,90 – 150 ml*

* Exclusief in de apotheek 


bron: Ingezonden mededeling Louis Widmer


Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram