Nieuwsbrief 9 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 9 november

In de lies, oksel, nek...: Moet je je zorgen maken over knobbeltjes?

Wanneer het lichaam een ongewoon verschijnsel opmerkt, of het nu gaat om een infectie of ontsteking, nemen de lymfeklieren hun rol als verdedigingscellen op en geven ze lymfocyten af. Deze activiteit leidt vervolgens tot hypertrofie: een zwelling van één of meer lymfeklieren.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is elke dag soep drinken gezond?

Soep is een goede manier om kinderen groenten te doen eten of ze te laten wennen aan de smaak ervan, maar ook voor volwassenen is dagelijks een tas soep drinken een goed idee. Als je ze op de juiste manier bereidt tenminste, want hoe gezond de soep is, hangt af van verschillende factoren.

Lees verder

Gezondheid.be

Bescherm en verwen je droge huid

ADVERTORIAL
Nu het buiten kouder wordt is het voor de droge huid meer dan ooit van belang om te beschermen voor factoren van buitenaf. Hoe ? Met plantaardige olie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

’s Nachts zweten: wat is de oorzaak en wat kan je eraan doen?

Zweten is nodig om de warmte in je lichaam te reguleren. Maar als je regelmatig wakker wordt met kletsnatte lakens, lijd je aan nachtzweten en dat kan verschillende oorzaken hebben.

Lees verder

Gezondheid.be

Moussaka in de pan

Liefhebber van moussaka, maar weinig tijd om die te bereiden en aanhanger van het low carb dieet? Dan is deze moussaka in de pan de perfecte oplossing. Snel klaar, heerlijk van smaak en lief voor de lijn...

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/11/2021 , bijgewerkt op 15/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram