Nieuwsbrief 2 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 2 november

Bizarre symptomen van Covid-19

Wat als Covid-19 niet enkel de neus, keel en longen aantast, zoals algemeen bekend is, maar ook tenen, tong, penis of anus? Meer en meer duiken andere symptomen of gevolgen van de ziekte op, die op zijn zachtst gezegd bizar zijn. Een overzicht.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Gewichtsverlies tijdens de midlife

Heel wat vrouwen in de overgangsfase hebben het moeilijk om op hun gewicht te blijven. Daarvoor wordt vooral de hormonenhuishouding met de vinger gewezen, maar er is nog een andere reden...

Lees verder

Gezondheid.be

Denk je wel eens aan je oude dag?

ADVERTORIAL
Als je niet meer zelf zou kunnen kiezen waar je wilt wonen, hoe je te verzorgen, zelfs hoe je wilt sterven... Weten de mensen om je heen dan wat je het belangrijkste vindt?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe maak je ruiten perfect schoon?

Ramen schoonmaken is een hele klus. Het is dan ook behoorlijk frustrerend als je nadien strepen opmerkt. Wij geven je vier tips van een professionele ruitenwasser om je ruiten perfect en streeploos te laten glanzen.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom is borstkanker zo moeilijk uit te roeien?

Hoewel de wetenschap niet stil staat en er onderzoek wordt gedaan naar beloftevolle behandelingen, krijgt 1 op de 10 vrouwen ooit borstkanker. Oncoloog Hans Wildiers (KU Leuven) legt uit hoe dat komt en waarom het zo moeilijk is om dat aantal te doen dalen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/11/2021 , bijgewerkt op 15/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram