Nieuwsbrief 4 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 4 oktober

Wat zijn de heilzame effecten van kruidenthee?

Aan heel wat soorten kruidenthee worden medicinale eigenschappen toegeschreven. Ze zouden de vertering bevorderen, angsten of stress helpen indijken, of de slaap verbeteren … Mogen we dat voor waarheid aannemen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Slimme rolstoel maakt gebruik van sensoren en artificiële intelligentie

Elektrische rolstoelen worden doorgaans bestuurd met een joystick, maar voor sommige gebruikers is dit fysiek niet mogelijk, denk maar aan mensen met complexe bewegingsstoornissen. Voor hen creëerde CoMoveIT een slim besturingssysteem, dat gebruikmaakt van sensoren en AI.

Lees verder

Gezondheid.be

8 lezers testten de cosmetische tandvleesverzorgingsproducten van meridol©

Veel mensen hebben last van bloedend tandvlees, maar pakken het probleem niet aan. Nochtans is het belangrijk om je tandvlees goed te verzorgen om tal van gezondheidsklachten en tandproblemen te voorkomen. Acht lezers mochten de tandenborstel, tandpasta en het mondwater van de meridol© Gum Protection-lijn uittesten. 

Lees verder

Gezondheid.be

Moet je je zorgen maken als je kind te klein is?

Kinderendocrinologen zien geregeld ouders die ongerust zijn omdat hun zoon of dochter wel erg klein is. Bij de meesten is er gelukkig niets aan de hand: de ouders zijn ook klein, of het kind maakt een late puberteit door. Maar in sommige gevallen wijst een kleine gestalte wel op een medisch probleem.

Lees verder

Gezondheid.be

Rode poon, gevulde puntpaprika en salsa verde

Het seizoen van de rode poon loopt op zijn einde, hoog tijd dus om deze vis nog eens op het menu te zetten. Dit feestelijk gerecht van Jeroen Meus garandeert een smaakexplosie in de mond: frisse kruiden en gevarieerde texturen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/10/2021 , bijgewerkt op 11/10/2021
volgopfacebook

volgopinstagram