Nieuwsbrief 1 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 1 oktober

Hoe herken je een seksverslaving en wat doe je eraan?

Seksverslaving (ook seksuele afhankelijkheid of seksuele compulsiviteit genaamd) is een aandoening waarbij iemand zijn seksueel gedrag niet kan beheersen. Seksverslaving is een dwangmatig patroon waar je zelf maar moeilijk uit kunt komen, maar dat wel goed te behandelen is.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is muziektherapie en wie heeft er baat bij?

Intuïtief hebben mensen altijd muziek gebruikt om bepaalde gevoelens een plaats te kunnen geven, zich te ontspannen of om energie op te doen. Vandaag wordt het erkend als een volwaardige therapie.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan het gluten zijn?

ADVERTORIAL
Bij coeliakie zorgen de vaak vage symptomen voor grote onderdiagnose. Schär, producent van glutenvrije voeding, maakte daarom een zelftest.

Lees meer over coeliakie

Gezondheid.be

Getuigenis over migraine: bij de neuroloog

"Mijn huisarts verwees me door naar een neuroloog. Ik weet nog dat ik dat sterk overdreven vond. Waarschijnlijk had die dokter wel wat beters te doen dan pilletjes voor te schrijven voor mensen met hoofdpijn. Mensen met een hersentumor redden, bijvoorbeeld."

Lees verder

Gezondheid.be

Zo bereid je de lekkerste champignons en andere paddenstoelen

Hoe bereid je smaakvolle paddenstoelen? Het begint al met een dilemma: je wilt ze helemaal clean, maar als je ze wast zuigen ze zoveel water op dat ze al snel in slappe sponsjes veranderen. Wat doe je daarmee?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/10/2021 , bijgewerkt op 11/10/2021
volgopfacebook

volgopinstagram