Nieuwsbrief 30 september

Laatst bijgewerkt: oktober 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 30 september

Is granola het ideale ontbijt voor wie op zijn lijn let?

Veel mensen zweren bij granola als ontbijt. Maar ook verwerkt in desserts of als tussendoortje in de vorm van een reep is het hot. Maar is granola nu effectief zo’n superfood?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is whole body cryotherapie en wat zijn de voordelen?

Whole body cryotherapie of WBC is een techniek waarbij het lichaam gedurende enkele minuten wordt blootgesteld aan extreem koude temperaturen. Een cryosessie versterkt het immuunsysteem en is effectief tegen pijn en andere klachten.

Lees verder

Gezondheid.be

Wilsverklaring inzake euthanasie

Via een wilsverklaring euthanasie kan elke handelingsbekwame meerderjarige of ontvoogde minderjarige aangeven dat hij/zij euthanasie wil indien hij zich in een toestand van onomkeerbare coma bevindt.

Lees verder

Gezondheid.be

Stoelgangsproblemen na de bevalling: aambeien, constipatie of ongewenst verlies

Hoewel er maar weinig over wordt gesproken, krijgen veel vrouwen tijdens en vooral na de zwangerschap last van stoelgangsproblemen. In Het Bekkenbodemboek van experte Hedwig Neels komt de problematiek ruim aan bod. Wij vatten de info voor jullie samen.

Lees verder

Gezondheid.be

Brussel kleurt roze bij de start van de internationale borstkankermaand

Op 30 september, de avond voor de start van de internationale borstkankermaand, kleuren het Atomium en het Stadhuis van Brussel roze. Met deze ‘Pink Illumination’ steunt de stad Pink Ribbon en wil ze alle borstkankerpatiënten en hun omgeving een hart onder de riem steken.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/09/2021 , bijgewerkt op 04/10/2021
volgopfacebook

volgopinstagram