Nieuwsbrief 21 september

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 21 september

Hoe gaat geslachtsverandering in zijn werk?

Als trans persoon voel je je geboren in het verkeerde lichaam. Welke verdere stappen je daarin onderneemt, kan sterk verschillen van persoon tot persoon. Sommigen hebben genoeg aan enkele eenvoudige aanpassingen, anderen kiezen ervoor om daadwerkelijk van geslacht te veranderen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Samenleven met iemand die Alzheimer heeft

Het is volledig normaal dat iemand die wat ouder wordt al eens iets vergeet. Maar hoe weet je als partner of naaste familielid of het gaat om een onschuldig ‘seniorenverschijnsel’ of om de ziekte van Alzheimer? Een aantal vragen en antwoorden over dementie en hoe je ermee omgaat.

Lees verder

Gezondheid.be

Kurkuma nog krachtiger met boswellia en zwarte peper !

ADVERTORIAL
Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het krachtige kurkuma nog versterkt wordt in combinatie met de nieuwe superfood boswellia. Zwarte peper zou ook de opname van kurkuma in de gewrichten sterk verbeteren! Ervaar deze kracht voor uw krakende gewrichten en lees snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat is de oorzaak van lage rugpijn?

Lage rugpijn kan op een specifieke plaats zitten, maar ook in je onderrug verspreid zijn. In deze animatie ontdek je wat de oorzaak van beide soorten rugpijn is. Komt het alleen door zwaar tillen? Of speelt ouderdom ook een rol? Verder komen ook een rughernia en ischias aan bod.

Lees verder

Gezondheid.be

Tips voor wie zelf paddenstoelen wil plukken

Hou je van bospaddenstoelen? Dat is de verleiding misschien wel groot om zelf op pluktocht te gaan en de eigen oogst in een heerlijk herfstig gerecht te verwerken. Maar dat is niet zonder gevaar, want sommige uitermate giftige paddenstoelen gelijken zeer goed op eetbare soortgenoten.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/09/2021 , bijgewerkt op 22/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram