Nieuwsbrief 16 september

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 16 september

Zo herken je een verborgen narcist

De term ‘narcist’ wordt gul in het rond gegooid. Men gebruikt deze benaming doorgaans als parapluterm voor mensen die één of meerdere trekjes hebben van een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD). In werkelijkheid is narcisme evenwel een breed spectrum met verschillende subtypes.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Gratis kookboek met gezonde en lekkere recepten voor kankerpatiënten

Stichting tegen Kanker lanceert in samenwerking met diëtisten en ervaringsdeskundigen ‘Rijkelijk Gezond’ een nieuw, gratis receptenboek vol energie- en eiwitrijke recepten aangepast aan de noden van mensen met kanker.

Lees verder

Gezondheid.be

Zorg dragen voor je tandvlees betekent zorg dragen voor je gezondheid

Bloedingen, ontstekingen, slechte adem... Tandvleesproblemen neemt men vaak niet ernstig genoeg. Door zorg te dragen voor je tandvlees draag je echter zorg voor je gezondheid in het algemeen.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat te doen bij een kneuzing, verstuiking of breuk?

Als eerstehulpverlener is het niet altijd gemakkelijk om het verschil te zien tussen een kneuzing, verstuiking, ontwrichting of breuk. Hoe kan je de letsels van elkaar onderscheiden? En wat kan je doen om te helpen?

Lees verder

Gezondheid.be

Waar moet je als voetganger lopen op de openbare weg?

Er zijn niet alleen verkeersregels voor ‘rijdend verkeer’. Ook wie zich te voet op de openbare weg begeeft, moet zich aan de wegcode houden. Maar die is niet altijd voor iedereen even duidelijk …

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/09/2021 , bijgewerkt op 22/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram