Nieuwsbrief 6 september

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 6 september

Hoe lang mag je slippers of flipflops dragen?

Evenals hoge hakken kunnen slippers en flipflops nefast zijn voor je voeten. Ook problemen met de knieën, heupen en rug kunnen het gevolg zijn van het langdurig dragen van dergelijk schoeisel.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is sterilisatie omkeerbaar voor een vrouw?

Als je je je buik vol hebt van omslachtige anticonceptiemiddelen, en je kinderwens definitief hebt opgeborgen, kan je sterilisatie overwegen. Sterilisatie wordt een definitieve vorm van anticonceptie genoemd, maar wat als je achteraf spijt hebt van je keuze?

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom doet iemand aan automutilatie of zelfbeschadiging?

Automutilatie of zelfverwonding kan zich op verschillende manieren manifesteren, zoals zichzelf bekrassen, snijden of slaan. Soms is automutileren een uiting van stress of onuitgesproken gevoelens, maar evenzeer is het een symptoom van een onderliggende ziekte.

Lees verder

Gezondheid.be

Welke klachten kunnen wijzen op Multiple Sclerose (MS)?

Multiple sclerose is een auto-immuunziekte die het centraal zenuwstelsel aantast. Hierbij ontstaan er op verschillende plaatsen (multiple) ontstekingen in de hersenen en het ruggenmerg, die littekens (sclerose) nalaten.

Lees verder

Gezondheid.be

Avocado met ricotta en gerookte zalm

BBQ hoeft niet altijd met worst, pens of hamburger te zijn. Dit origineel en gezond BBQ-gerecht telt slechts vijf ingrediënten en vraagt nagenoeg geen werk. Lekker als voorgerecht of als lunch.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/09/2021 , bijgewerkt op 17/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram