Nieuwsbrief 13 augustus

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 13 augustus

Wat kan je doen tegen verkleuring van je mond na het drinken van rode wijn?

Sommige mensen mijden angstvallig dat glas rode wijn uit vrees voor het blauwpaarse spoor dat het goedje achterlaat op tanden en lippen. Er zijn evenwel enkele trucjes die je kan toepassen om de kleurschade te beperken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Twaalf manieren om je risico op dementie te verminderen

Geen enkele maatregel kan de ontwikkeling van dementie en de ziekte van Alzheimer, met zekerheid voorkomen. Aanpassingen van de levensstijl kunnen het risico echter wel aanzienlijk verkleinen.

Lees verder

Gezondheid.be

Is groeimelk beter dan halfvolle of volle melk voor je kindje?

Dat kleine kindjes gebaat zijn met melk, weet iedereen. Maar mag dat om het even welke melk zijn? Mag je je kindje bijvoorbeeld gewoon koemelk geven?

Lees verder

Gezondheid.be

Welke muggenwerende middelen werken en welke niet?

Met de zomerse temperaturen verschijnen helaas ook de muggen. Behalve vervelend zoemen, kunnen muggen knoerten van jeukende beten achterlaten op je lichaam. Liever kwijt dan rijk dus, maar hoe houd je die vervelende insecten op een veilige afstand?

Lees verder

Gezondheid.be

Is burn-out een ingebeelde ziekte?

Elke dag vermoeid zijn, een rollercoaster aan emoties beleven en daarbovenop nog eens psychosomatische klachten ervaren... Burn-out expert Erik Franck (UAntwerpen) legt je haarfijn uit hoe de vicieuze cirkel die leidt tot burn-out in gang wordt gezet en wat je daaraan kan doen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/08/2021 , bijgewerkt op 17/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram