Nieuwsbrief 9 augustus

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 9 augustus

Hoe herken je gonorroe en hoe wordt het behandeld?

Gonorroe of ‘druiper’ is een erg besmettelijke infectie van de geslachtsdelen. Ze wordt veroorzaakt door de bacterie Neisseria Gonorrhoeae. Naast klachten aan de geslachtsorganen geeft de aandoening soms klachten aan de endeldarm (bij anale seks) en in de keel (bij orale seks).
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Dagelijks aspirine slikken: een remedie tegen kanker?

Dagelijks preventief aspirine slikken kan de kans op verschillende soorten kanker verkleinen bij mensen van middelbare leeftijd, maar er zijn ook risico’s aan verbonden. Als je dagelijks aspirine inneemt, kan je namelijk ernstige bijwerkingen ervaren.

Lees verder

Gezondheid.be

Striemen: hoe voorkomen en behandelen

ADVERTORIAL
Als onze huid op korte tijd uitzet of krimpt, kan de hoofdstructuur van het collageen en de elastine in de huid scheuren. Als de huid geneest, worden de scheurlijnen vaak zichtbaar. Dat zijn striemen of striae.

Klik hier voor meer info.

Gezondheid.be

Helpt (appel)azijn om af te vallen?

Regelmatig duiken er in de pers en op internet berichten op dat azijn, en dan vooral appel- of ciderazijn, ideaal zou zijn om af te vallen. Maar klopt dit ook?

Lees verder

Gezondheid.be

Crumble met erwten en spitskool

Een hartige crumble met weinig werk maar heel veel smaak! Ideaal voor wie koolhydraatarm eet en kookt voor een maatje minder. Lekker als lunch of als hapje.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/08/2021 , bijgewerkt op 17/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram