Nieuwsbrief 3 augustus

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 3 augustus

Wonen onder een aanvliegroute: wat is het effect op de gezondheid?

Hoewel geliefd bij de reizende medemens, is het vliegtuig een omstreden vervoersmiddel. De uitstoot van ultrafijnstof door vliegtuigen kan je gezondheid namelijk op het spel zetten, en ook de geluidshinder die je ondervindt onder een vliegroute, heeft schadelijke effecten.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Diabetes: de spectaculaire voordelen van sardines

Vette vis staat al langer bekend als een bron van belangrijke voedingsstoffen. Spaanse onderzoekers hebben nu ontdekt dat de toevoeging van sardines aan een gezond voedingspatroon het risico op diabetes helpt verminderen, en misschien zelfs de progressie ervan vertraagt.

Lees verder

Gezondheid.be

Check in 3 snelle vragen of je bestemming een teken-risico heeft

ADVERTORIAL
Tekenencefalitis kan in sommige regio’s worden overgedragen door teken. Deze potentieel dodelijke virusinfectie mag niet worden verward met de ziekte van Lyme. Loop je een risico op tekenencefalitis op reis? Doe de test in 1 minuut om te zien of bescherming aanbevolen is.

DOE DE CHECK…

Gezondheid.be

Wat zeggen je voeten over je gezondheid?

De ogen zijn de spiegel van je ziel, maar ook je voeten en tenen hebben één en ander te onthullen. Ze kunnen een weerspiegeling zijn van je gezondheidstoestand. Wat kan je eruit afleiden?

Lees verder

Gezondheid.be

Zo houd je je adem fris

Een onfris ruikende adem is niet alleen storend voor de omgeving. Wie er last van heeft en niet meteen redding ziet, zet ook zijn zelfvertrouwen zwaar onder druk.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/08/2021 , bijgewerkt op 17/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram