Nieuwsbrief 15 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 15 juli

Een borstverkleining: verloop en herstel

Als je borstvolume te groot is in verhouding tot je lichaamsafmeting, kan dat leiden tot klachten zoals rug-, nek- en schouderpijn, ongemakken tijdens het sporten of wondjes in de borstplooi. In deze gevallen is een borstverkleining aan te raden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe bescherm ik mijn baby tegen muggen?

Hoewel insecticiden een doeltreffend middel kunnen zijn voor volwassenen in de strijd tegen muggen, zijn ze voor baby’s en kinderen risicovol. Volgens wetenschappelijke studies lopen kinderen die langdurig blootgesteld zijn aan insecticiden, een grotere kans op kanker, hormonale- en immuniteitsstoornissen. 

Lees verder

Gezondheid.be

Slim microfoontje helpt slechthorende in gezelschap

ADVERTORIAL
Goed verstaan in gezelschap blijft een wens voor slechthorenden. Een klein richtmicrofoontje dat draadloos verbonden is met uw eigen hoortoestellen, biedt uitkomst.

Ik wil goed verstaan >

Gezondheid.be

Moet je je zorgen maken over bloed in de urine (hematurie)?

Als de urine rood verkleurt, komt dat vaak doordat er bloed in zit (hematurie). De oorzaak kan variëren van eerder onschuldig (bijvoorbeeld een blaasontsteking) tot ernstig (bijvoorbeeld kanker).

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom word je grijs en kaal als je ouder wordt?

Je eerste grijze haar. Het zijn van die momenten waarop je je rot schrikt. Of het moment waarop iemand je ouder schat dan je bent en je daar helemaal niet meer blij mee bent. Waarom word je eigenlijk jonger of ouder geschat?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 15/07/2021 , bijgewerkt op 20/07/2021
volgopfacebook

volgopinstagram