Nieuwsbrief 5 juli

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 5 juli

Mag je met een nieuwe tatoeage in de zon?

Als je een nieuwe tattoo hebt laten zetten, moet je uit de zon blijven tot de tatoeage volledig genezen is. Dat geldt ook voor permanente make-up van wenkbrauwen, lippen,... Waarom? Een woordje uitleg.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe maak je harde pistolets weer knapperig zacht?

Verse pistolets of broodjes hebben het nadeel dat ze de dag na het bakken helemaal hard zijn geworden. Met dit eenvoudige trucje kan je ze ’s anderendaags weer lekker en knapperig maken.

Lees verder

Gezondheid.be

Striemen: hoe voorkomen en behandelen

ADVERTORIAL
Als onze huid op korte tijd uitzet of krimpt, kan de hoofdstructuur van het collageen en de elastine in de huid scheuren. Als de huid geneest, worden de scheurlijnen vaak zichtbaar. Dat zijn striemen of striae.

Klik hier voor meer info.

Gezondheid.be

Minimi.be brengt ode aan mamabuiken

“Na een zwangerschap zijn veel vrouwen onzeker over hun buik. Striemen, een slappe huid, een keizersnedelitteken… Ze lopen er niet mee te pronken. Nochtans zouden ze eigenlijk net trots moeten zijn om wat die buik heeft verwezenlijkt”, vertelt Annemie van Minimi.be, de spin-off van gezondheid.be.

Lees verder

Gezondheid.be

Chili con carne

Altijd lekker zo'n klassieker. Het is een gerecht met een grote sudderbehoefte maar weinig werk. Er komen wel best wat ingrediënten aan te pas, maar de meeste zijn 'gebruiksklaar'.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/07/2021 , bijgewerkt op 17/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram