Nieuwsbrief 15 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 15 juni

Wat is shiatsu en waarom zou je voor zo'n behandeling kiezen?

Wie op zoek is naar manieren om gezonder te leven en zich te leren ontspannen, komt al snel uit bij traditionele Chinese of Japanse tradities. Wat yoga en accupunctuur is, moeten we je niet meer vertellen, maar misschien kan je wel een woordje uitleg gebruiken bij shiatsu?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kan parkinson opgespoord worden via de neus?

Onderzoekers denken een nieuwe manier gevonden te hebben om de ziekte van Parkinson in een vroeg stadium te herkennen, zodat patiënten optimaal geholpen kunnen worden. Ze ontdekten belangrijke tekenen van de ziekte in de neus van patiënten.

Lees verder

Gezondheid.be

Een stralende teint voor elk huidtype

ADVERTORIAL
Iedereen heeft recht op een stralende huid, ook wie last heeft van bruine vlekjes in het gelaat. Voor hen bestaat een serum dat alle soorten bruine vlekken helpt voorkomen of doet vervagen, bij elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Welk ontsmettingsmiddel gebruik je om een wond te verzorgen?

Alhoewel het gebruik van een ontsmettingsmiddel (antisepticum) meestal afgeraden wordt om een acute schaaf- of snijwond te verzorgen, kan het soms wel nuttig zijn, bijvoorbeeld op vakantie, om de huid rond een wond te ontsmetten.

Lees verder

Gezondheid.be

VS keuren nieuw alzheimermedicijn goed

Voor het eerst in twintig jaar heeft de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit Food and Drug Administration (FDA) een alzheimermedicijn goedgekeurd. Het gaat om Aducanumab van het farmaceutisch bedrijf Biogen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 15/06/2021 , bijgewerkt op 21/06/2021
volgopfacebook

volgopinstagram