Nieuwsbrief 14 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 14 juni

Moet je extra veel vrijen om zwanger te worden?

Wat telt is niet zozeer de frequentie, wel het tijdstip in de menstruatiecyclus. De kans op een zwangerschap is het grootst als er vlak voor of op de dag van de eisprong gevrijd wordt.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Plasma geven, hoe gaat dat in zijn werk?

Wat is plasma? Hoe kan een plasmadonor levens redden? Wat houdt het eigenlijk in, plasma geven, en hoe verloopt het in tijdens van corona? Een overzicht, aangevuld met een getuigenis van gezondheid.be-collega Chantal.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom zijn kurkuma, boswellia en gember goed voor de gewrichten?

Tegenwoordig hoor je steeds vaker hoe goed kurkuma, boswellia en gember zijn voor je gezondheid. Wij leggen je uit hoe je kan genieten van de voordelen die kurkuma, boswellia en gember je bieden. Maar eerst: wat zijn ze eigenlijk?

Lees verder

Gezondheid.be

Test je kennis van het geheugen

Test je geheugenkennis aan de hand van deze geheugenquiz. Lees eerst het dossier over Geheugentraining en daarna zou je alle vragen moeten kunnen beantwoorden.

Lees verder

Gezondheid.be

Licht zoetzure groente met gegrilde kip

Veel groente, dat vormt een kleurrijk tafereel. Op smaak gebracht met kruiden, een vleugje zuur en wat zoet, dat zorgt voor een heerlijke smaak. Geflankeerd met een gegrilde kipfilet, dat maakt het gerecht compleet!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/06/2021 , bijgewerkt op 21/06/2021
volgopfacebook

volgopinstagram