Nieuwsbrief 2 september

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 2 september

10.000 vrouwen gezocht voor onderzoek om borstkankerscreening in de toekomst te personaliseren

In de toekomst kan voor elke vrouw individueel het risico op borstkanker vastgesteld worden, gekoppeld aan opvolging op maat. Om die gepersonaliseerde borstkankerscreening te testen is een groot Europees project opgestart, waaraan 10.000 Belgische vrouwen kunnen deelnemen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe boost je je seksleven na de menopauze?

Hoewel sommige vrouwen de menopauze als een verlossing zien van hun menstruatie en angst voor ongewenste zwangerschappen, kunnen er in deze periode bepaalde ongemakken opduiken die een rem zetten op je seksuele beleving.

Lees verder

Gezondheid.be

Kurkuma nog krachtiger met boswellia en zwarte peper !

ADVERTORIAL
Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het krachtige kurkuma nog versterkt wordt in combinatie met de nieuwe superfood boswellia. Zwarte peper zou ook de opname van kurkuma in de gewrichten sterk verbeteren! Ervaar deze kracht voor uw krakende gewrichten en lees snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Je kind zindelijk overdag: hoe pak je het aan?

Zindelijkheid kan je beter niet forceren, maar wel stimuleren. Een kindje onder tijdsdruk droog proberen te krijgen omdat het voor het eerst naar school gaat, geeft stress en kan leiden tot een foute plastechniek (opspannen/persen in plaats van ontspannen).

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom is er meer MS in België dan in Costa Rica?

In Vlaanderen komt MS twintig keer meer voor dan in Costa Rica. Zijn wij in westerse landen dan niet beter bestand tegen nare ziektes? MS-expert Piet Stinissen van UHasselt, werpt zijn licht op multiple sclerose en legt uit waarom de ziekte in bepaalde delen van de wereld meer voorkomt dan in andere.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/09/2021 , bijgewerkt op 07/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram