ad

Expo Real Bodies opent extra 'corona'-galerij

Laatst bijgewerkt: juni 2021
screenshot_expo_realbodies.JPG

agenda Al enkele maanden kan je in het Hospitality Center van Sportpaleis Antwerpen naar Real Bodies gaan kijken, een expositie rond het menselijk lichaam, met maar liefst 20 perfect bewaarde lichamen, meer dan 200 anatomische objecten, een rariteitenkabinet voor de 16+-bezoekers en 11 intrigerende galerijen over onder andere onze ademhaling, honger, het ritme van het hart, liefde en beweging. 

Een bezoek waard voor jong en oud, zowel op anatomisch, cultureel als emotioneel vlak, en dus werd de expo wegens groot succes verlengd tot 29 augustus. Sinds 2 juni kreeg Real Bodies er trouwens nog een galerij bij.
Real Stories
'Real Stories', zo heet de uitbreiding, toont een reeks diepmenselijke en ontroerende beelden die de impact van de huidige gezondheidscrisis op het medisch personeel illustreren. Gaël Turine maakte na de eerste coronagolf 145 portretten van zorgmedewerkers waarbij de sporen van zelfopoffering, angst en professionalisme duidelijk te zien zijn. Fotografe Ingeborg Selleslags kreeg de kans om het transport van corona-patiënten van het UZ Leuven van dichtbij te volgen en te fotograferen.

Real Bodies (en Real Stories) is te bezoeken van woensdag tot en met zondag. Info en tickets vind je op deze website.

Op onze Facebookpagina mogen we 3 familietickets (voor 4 personen) weggeven. De wedstrijd loopt tot 10 juni 2021. 
Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub