Nieuwsbrief 1 juli

Laatst bijgewerkt: september 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 1 juli

Streeft ons lichaam naar een ‘voorgeprogrammeerd’ gewicht?

Dat de kilo’s er na het diëten vaak even snel weer bijkomen als ze er af gingen, wordt soms verklaard met de stelling dat een lichaam altijd probeert terug te keren naar een soort ‘voorgeprogrammeerd' gewicht. Die theorie is niet helemaal uit de lucht gegrepen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen de verschillende soorten vlekjes op je gelaat?

Hoewel pigmentatiestoornissen, waarbij donkere vlekjes tevoorschijn komen, onschuldig zijn, ben je ze liever kwijt dan rijk. Maar vanwaar komen ze? En belangrijker: wat kan je doen om ze te voorkomen en te behandelen?

Lees verder

Gezondheid.be

Check in 3 snelle vragen of je bestemming een teken-risico heeft?

ADVERTORIAL
Tekenencefalitis kan in sommige regio’s worden overgedragen door teken. Deze potentieel dodelijke virusinfectie mag niet worden verward met de ziekte van Lyme. Loop je een risico op tekenencefalitis op reis? Doe de test in 1 minuut om te zien of bescherming aanbevolen is.

DOE DE CHECK…

Gezondheid.be

Prognose: de meest voorkomende en dodelijke types kanker in de toekomst

Een Amerikaans onderzoeksteam heeft op basis van een hele hoop cijfers en statistieken een voorspelling gedaan wat de evolutie van verschillende types kanker betreft in de komende twee decennia.

Lees verder

Gezondheid.be

Leuke ideetjes voor vakantie in eigen huis

Thuis blijven tijdens de vakantie, in het Engels bestaat er een prachtig woord voor: staycation. Wat de insteek ook is, een vakantie in eigen huis, tuin en regio kan best een toppertje worden.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/07/2021 , bijgewerkt op 17/09/2021
volgopfacebook

volgopinstagram