Nieuwsbrief 7 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 7 juni

Elf mogelijke oorzaken van genitale jeuk

Nogal wat vrouwen hebben af en toe last van vervelende genitale jeuk. ls de jeuk zo hevig is dat je er hinder van ondervindt in het dagelijks leven of als de jeuk langdurig blijft bestaan of geregeld terugkomt, raadpleeg je best een dokter.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

UZ Brussel opent PCOS-kliniek

PCOS (polycystisch eierstoksyndroom) is een hormonale stofwisselings-en voorplantingsstoornis waarbij je kleine cysten ontwikkelt op de eierstokken. Sinds kort bundelt het UZ Brussel de multidisciplinaire zorg voor vrouwen met het PCOS in de PCOS-kliniek.

Lees verder

Gezondheid.be

7 redenen om een goede hospitalisatieverzekering te kiezen

ADVERTORIAL
Wist je dat de juiste verzekering zoveel meer kan bieden dan financiële gemoedsrust? Van uitgebreide nazorg tot een oppas voor je kinderen en huisdier…

Ontdek de 7 redenen

Gezondheid.be

10 lezeressen testten het Vinoperfect serum van Caudalie

Werkt dat nu echt, zo’n serum tegen vlekken? Wij namen de proef op de som en vroegen 10 van onze lezeressen om het een maand lang te testen. Hun ervaringen lees je hier.

Lees verder

Gezondheid.be

Meer gezonde voeding in de les, maar minder in de eetzaal

In bijna alle Vlaamse basisscholen zijn gesuikerde frisdranken verboden, maar in het middelbaar mogen ze in de meeste scholen wel. Afspraken over bewegen zijn er wel in het secundair, maar veel minder in het lager.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 07/06/2021 , bijgewerkt op 21/06/2021
volgopfacebook

volgopinstagram