ad

Nieuwsbrief 4 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 4 juni

Hart- en vaatziekten: wat kan je doen om buikvet te verliezen?

Bij de beoordeling van gezondheidsrisico's wordt over het algemeen rekening gehouden met het gewicht, en in het bijzonder de body mass index (BMI). Dat blijkt echter niet voldoende: andere parameters zoals de tailleomvang blijken minstens even belangrijk.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe voorkom je maskne?

Al gehoord van maskne? Het is een soort acne die veroorzaakt wordt door het dragen van een mondmasker. Vooral mensen met een gevoelige huid hebben er last van. Een aantal tips om maskne te voorkomen.

Lees verder

Gezondheid.be

Zijn tomaten gezond?

Tomaten smaken fris in een zomerse salade maar kunnen ook op oneindig veel andere manieren worden bereid en verwerkt. Er is echter nog een reden om tomaten te eten: tomaten zijn bijzonder rijk aan lycopeen.

Lees verder

Gezondheid.be

Meer mensen thuis door depressie of burn-out

De laatste vier jaar is het aantal mensen dat langer dan een jaar thuis zit door een burn-out of depressie, met veertig procent gestegen. Experts benoemen diverse oorzaken, zoals digitale overprikkeling en de hoge verwachtingen.

Lees verder

Gezondheid.be

Asperges carbonara

Voor pastalovers klinkt carbonara als muziek in de oren ... Bij dit gerecht heb je het romige van de carbonarasaus, maar de pasta wordt vervangen door asperges. Een eenvoudige bereiding boordevol smaak.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/06/2021 , bijgewerkt op 09/06/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub