ad

Nieuwsbrief 1 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 1 juni

Maak kennis met LISS, de nieuwste en populairste work-out

Cardio-training, maar dan op een rustige en constante manier, dat is LISS. Een conditie-gelinkte inspanning die wordt uitgerekt in een extra lange vorm. En er zijn een aantal specifieke voordelen aan verbonden!
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Synesthesie: waarom sommigen cijfers in kleur zien en woorden proeven

Zie je cijfers in je hoofd altijd in een specifieke kleur of krijg je bij het horen en lezen van bepaalde woorden een zekere smaak in de mond? Dan heb je waarschijnlijk synesthesie of zintuigenvermenging.

Lees verder

Gezondheid.be

Test je slaap met A.Vogel!

ADVERTORIAL
Het huidige gezondheidsklimaat verstoort jouw dagen en jouw slaap wordt waarschijnlijk niet gespaard. Test de kwaliteit van je slaap en krijg tips van experts!

Doe de test!

Gezondheid.be

Alles wat je moet weten over een beugel

Heel wat mensen, vooral volwassenen dan, zien de coronamaatregelen als een unieke kans om eindelijk voor die rechte tanden te gaan. Mensen die al lang dromen van mooie, rechte tanden bijvoorbeeld. Overweeg jij zelf een beugel? Dit moet je weten.

Lees verder

Gezondheid.be

Een klap op het hoofd kan het risico op een beroerte aanzienlijk vergroten

Het risico op een beroerte na een hoofdletsel neemt dramatisch toe in de maanden na het letsel. Dat hebben Britse onderzoekers aangetoond. Het team meldt dan ook dat het essentieel is om deze patiënten goed op te volgen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/06/2021 , bijgewerkt op 09/06/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub