ad

Nieuwsbrief 31 mei

Laatst bijgewerkt: juni 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 31 mei

Acht goede redenen om ook na je vijftigste te stoppen met roken

Te vaak denken oudere rokers dat het op hun leeftijd niet meer de moeite loont om te stoppen met roken. Ze denken dat “het kwaad is geschied” en dat ze er niets meer aan kunnen doen. Niets is minder waar.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Tips voor een geslaagde en smaakvolle BBQ

Nu de temperaturen eindelijk stijgen, kunnen we ons beginnen voorbereiden op BBQ time. Enkele tips om alles in goede banen te leiden en het veilig te houden. En als toemaatje nog een paar suggesties om je gerechten extra smaak te geven.

Lees verder

Gezondheid.be

Gelukkig kan je jezelf beschermen tegen zona door vaccinatie.

ADVERTORIAL
Ongeveer 1 op de 3 mensen ontwikkelt zona tijdens zijn leven, een vervelende en vaak pijnlijke aandoening. Vanaf 50 jaar loop je bovendien meer risico op zona, ook al leef je gezond. Praat met je dokter of apotheker over hoe je je kan beschermen tegen zona,

of klik hier.

Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen de verschillende soorten vlekjes op je gelaat?

Hoewel pigmentatiestoornissen, waarbij donkere vlekjes tevoorschijn komen, onschuldig zijn, ben je ze liever kwijt dan rijk. Maar vanwaar komen ze? En belangrijker: wat kan je doen om ze te voorkomen en te behandelen?

Lees verder

Gezondheid.be

BBQ-kip met mangosalsa en harissa-yoghurtdressing

Een zomers gerecht waarin alle smaken samenkomen op één bord: het zoet van de mango, het zuur van de limoen en de zoute, rokerige smaak van de BBQ-kip.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 31/05/2021 , bijgewerkt op 09/06/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub