ad

Een stralende teint voor elk huidtype

Laatst bijgewerkt: juni 2021
ad_vinoperfect4.jpg

nieuws

Iedereen heeft recht op een stralende huid, ook wie last heeft van bruine vlekjes in het gelaat. Caudalie ontwikkelde speciaal daarvoor het Vinoperfect serum, de nummer 1 in anti-vlekkenverzorging verkrijgbaar bij de apotheek. (*)

Dit serum heeft wereldwijd al miljoenen vrouwen overtuigd, net omdat het alle soorten bruine vlekken helpt voorkomen of doet vervagen, bij elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.

Nieuwe, nog doeltreffendere formule

Dit jaar kreeg het Vinoperfect serum tegen vlekken een make-over: het werd nog doeltreffender en natuurlijker. Caudalie stelt immers steeds maar hogere eisen aan de natuurlijke samenstelling van haar producten. Maar liefst 98% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Dat maakt het Vinoperfect serum tegen vlekken 100% vegan. Logisch dat zo’n natuurlijk product verkocht wordt in een volledig recycleerbare verpakking.

Viniférine: het ultieme bestanddeel voor een vlekkenloze huid

advertorial_caudalie_packshot.jpg
Mathilde Thomas, oprichtster van Caudalie, liet zich voor het Vinoperfect serum inspireren door een eeuwenoude traditie. Ze onderzocht het sap uit de wijnranken van de wijnstok waaruit Viniférine gehaald wordt. Viniférine is 62 keer doeltreffender dan vitamine C (**). Het werd vroeger gebruikt door Franse vrouwen: ze smeerden er hun gezicht en handen mee in om vlekken te vervagen en hun teint te laten stralen.

Doeltreffend voor alle huidtypen en tegen alle soorten vlekken

advertorial_caudalie_lifestyle.jpg

Het Vinoperfect serum van Caudalie is trouwens doeltreffend voor alle soorten vlekken:

  • Vlekken na blootstelling aan de zon
  • Vlekken na een periode van ontsteking (zoals acne of een litteken)
  • Hormonale vlekken (na een hormoonhehandeling, als gevolg van de pil,…) of vlekken na een zwangerschap (zwangerschapsmasker)
  • Ouderdomsvlekken (vanaf 40 jaar)
Het Vinoperfect serum werd onder dermatologisch toezicht getest op de 6 huidtypen van de Fitzpatrick schaal, van de allerlichtste tot de donkerste. Klinische testen wijzen uit dat er al na gebruik van één flacon een merkbare verbetering merkbaar is, tot 63% minder kleuring van de vlekken. (***) Het Vinoperfect serum is trouwens ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Laat je verwennen door het frisse en subtiele parfum van het Vinoperfect serum en geniet van je stralende teint!

(*) IQVIA – PharmaOne – markt van depigmenterende producten (klasse 82B4) in apotheken en parafarmacieën in België – variabel jaartotaal december 2020 – in waarde.
(**) In-vitrotest op de remmende werking van Viniférine op het enzym tyrosinase.
(**) Klinisch onderzoek, zelfevaluatie, 65 vrijwilligers, 56 dagen. Klinisch onderzoek, score door dermatologen, 56 dagen, 65 vrouwen, 91% van de vrijwilligers.
 

Meer info: www.caudalie.com


bron: Ingezonden mededeling Caudalie

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub