ad

Nieuwsbrief 6 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 6 mei

12 tips om winderigheid te voorkomen

Winden laten is een heel normaal proces in het lichaam waarbij overtollige lucht via de anus uit het maag-darmkanaal ontsnapt. Maar het kan wel heel vervelend zijn. Het is echter beter winden te laten dan ze in te houden, want de gassen kunnen uitstulpingen van de darmwand veroorzaken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

De voordelen van hoogintensieve intervaltraining (HIIT)

Nieuw onderzoek suggereert dat een vorm van hoogintensieve intervaltraining (HIIT), bestaande uit korte maar intense workouts, gelijkaardige gezondheidsvoordelen biedt als de gebruikelijke langere sportsessies.

Lees verder

Gezondheid.be

Ben jij je bewust van de geluiden die je niet hoort?

ADVERTORIAL
De impact van gehoorverlies op de levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Zo kan een verminderd gehoor een negatieve invloed hebben op ons sociaal leven, maar ook op ons mentale en fysieke welzijn. Doe de online hoortest en ontdek hoe goed je hoort.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Overgewicht verhoogt het risico op kanker

De link tussen lichaamsvet en kanker is al langer bekend, maar volgens recent onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie is die lijst van verschillende kankersoorten nog uitgebreid. 

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom sommige mensen ongewild boos kijken wanneer ze ouder worden

Krijg je wel eens de vraag of je boos bent of als iets jou dwars zit terwijl je je perfect happy voelt? Dan heb je wellicht last van een Resting bitch face. 

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/05/2021 , bijgewerkt op 10/05/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub