ad

Nieuwsbrief 4 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 4 mei

Welke klachten kunnen wijzen op astma?

Astma kan variëren van een lichte vorm met zeldzame klachten tot een zeer ernstige vorm met zware klachten die vaak de dagelijkse activiteiten beperken. De klachten verschillen van persoon tot persoon en bij eenzelfde persoon zelfs van dag tot dag.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom mensen met berkenpollenallergie de natuur niet moeten vermijden

Wie last heeft van een berkenpollenallergie kan geneigd zijn om de natuur te vermijden, maar bepaalde natuurlijke omgevingen zoals graslanden en bossen kunnen net de symptomen verminderen. 

Lees verder

Gezondheid.be

Neerslachtig en onverminderd moe? Negen handvaten naar meer vitaliteit

Ook al laat de zon zich steeds meer zien, veel mensen ervaren niet de normale lentekriebels en vernieuwde energie die bij dit seizoen horen. Herken je je hierin? Wij geven je 9 tips voor een beter gevoel en meer vitaliteit.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je best (niet) eten en drinken voor het slapen?

Bepaalde voedingsmiddelen of dranken kunnen de slaap verstoren of de rust belemmeren. Het is vooral belangrijk om de juiste porties in te nemen, zodat je een hongergevoel kan vermijden en anderzijds toch geen zwaar gevoel op de maag krijgt.

Lees verder

Gezondheid.be

UGent krijgt 500.000 euro financiering voor onderzoek naar Alzheimer

De Stichting Alzheimer Onderzoek belooft 500.000 euro voor innovatief onderzoek aan de UGent. Onderzoekers zullen onder meer onderzoeken of het mogelijk is een therapie te ontwikkelen die het immuunsysteem in staat stelt om de ziekte van Alzheimer te stoppen of te vertragen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/05/2021 , bijgewerkt op 17/05/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub