ad

Nieuwsbrief 30 april

Laatst bijgewerkt: mei 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 30 april

‘Schadelijk’ sesamzaad massaal uit winkelrekken gehaald. Hoe zit dat?

Sinds september vorig jaar zijn er zo’n 150 voedselproducten met sesamzaad uit de rekken van Belgische supermarkten gehaald. Ze bleken namelijk teveel ethyleenoxide te bevatten, een stof die het schimmelen van voedsel tegengaat maar quasi verboden is in Europa.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

UPDATE: Alles wat je moet weten over de corona-vaccins

Hier vind je een overzicht van de huidige stand van zaken omtrent de corona-vaccins in de Europese Unie. Vier vaccins zijn goedgekeurd,  drie andere vaccins worden nog gekeurd.

Lees verder

Gezondheid.be

Allergisch aan cosmetica? Zo ga je op zoek naar de juiste producten

Een allergie op de huid komt ontzettend vaak voor. In dit artikel lees je welke bestanddelen een allergische reactie van de huid kunnen uitlokken, en hoe jij ze kunt vermijden in je alledaagse cosmeticaproducten.

Lees verder

Gezondheid.be

Het effect van bètablokkers op de geestelijke gezondheid

Bètablokkers behoren tot de meest voorgeschreven geneesmiddelen ter wereld en worden vooral ingezet bij hoge bloeddruk. Ze zouden echter een nadelig effect hebben op de geestelijke gezondheid.

Lees verder

Gezondheid.be

Wie betaalt de coronafactuur?

De covidpandemie was voor heel wat mensen en bedrijven ook financieel niet evident. De overheid sprong bij, door mensen en bedrijven te steunen. Miljarden heeft die steun al gekost. Wie gaat dat terugbetalen?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/04/2021 , bijgewerkt op 04/05/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub