ad

Nieuwsbrief 15 april

Laatst bijgewerkt: april 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 15 april

Mogelijke tekenen en signalen van kanker

Kanker is een ‘stille ziekte’ die traag evolueert en in het begin meestal weinig of geen klachten geeft. Maar vroeg of laat kunnen er toch signalen opduiken waarvoor je niet direct een verklaring hebt en die kunnen wijzen op kanker.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Belangrijke ontdekking in strijd tegen kaalheid: molecuul Gas6

Het wordt algemeen aangenomen dat stress bijdraagt tot haarverlies en kaalheid, maar wetenschappers van de Amerikaanse Harvard-universiteit hebben nu ook ontdekt hoe dat precies in zijn werk gaat. Volgens hen speelt een specifiek eiwitmolecuul, Gas6 genaamd, een cruciale rol.

Lees verder

Gezondheid.be

Alles wat je moet weten over een beugel

Heel wat mensen, vooral volwassenen dan, zien de coronamaatregelen als een unieke kans om eindelijk voor die rechte tanden te gaan. Mensen die al lang dromen van mooie, rechte tanden bijvoorbeeld. Overweeg jij zelf een beugel? Dit moet je weten.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoeveel vitamine C heb je nodig?

Wie het internet afschuimt naar informatie over vitamine C of ascorbinezuur, vindt duizenden websites die de vitamine aanbevelen, vaak in megadosissen ter preventie of genezing van allerlei kankers, hart- en vaatziekten, griep, verkoudheden, enz.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan melatonine ingezet worden in de strijd tegen het coronavirus?

Volgens een studie van de Amerikaanse Cleveland Clinic die in november 2020 gepubliceerd werd in PLOS Biology zou het toedienen van melatonine een mogelijke behandeling kunnen zijn voor wie het coronavirus (sars-CoV-2) heeft opgelopen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 15/04/2021 , bijgewerkt op 21/04/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub