ad

Nieuwsbrief 12 april

Laatst bijgewerkt: april 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 12 april

Metatarsalgie: als je voeten pijn doen

Metatarsalgie betekent letterlijk 'pijn aan de middenvoetsbeentjes'. Deze voetpijn bevindt zich aan de onderkant van de voet, net achter het begin van de tenen en wordt meestal opgeroepen door (langdurig) staan, wandelen of hardlopen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Blind door diabetes: Maria vertelt

Maria Van Rymersdael (70), werd op 65-jarige leeftijd blind door diabetes, maar engageert zich desondanks voor een rist aan vrijwilligersprojecten. Ook met haar getuigenis hoopt ze iets te betekenen voor de gemeenschap van blinden en slechtzienden.

Lees verder

Gezondheid.be

Welke oliesoorten gebruik je best?

Kan je olijfolie zowel voor warme als koude bereidingen gebruiken? Mag je bakken met koolzaadolie? En waarom is arachideolie ideaal om te frituren? We doen een boekje open over de meest courante plantaardige oliën en onthullen welke het meest geschikt zijn om te verwarmen of te verhitten.

Lees verder

Gezondheid.be

Test jezelf: Ben je actief of passief in bed?

Met deze test kan je een belangrijk aspect van je seksuele relatie nagaan: of er een evenwicht bestaat tussen het verlangen om te geven en om te ontvangen.

Lees verder

Gezondheid.be

Homemade Ferrero Rocher

Zelfs zonder het goudkleurige wikkeltje zien deze zelfgemaakte Ferrero Rochers er aantrekkelijk uit. Bovendien zijn ze heerlijk, gezonder dan de originele versie en ook nog eens gemakkelijk om te bereiden.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 12/04/2021 , bijgewerkt op 19/04/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub