ad

Nieuwsbrief 22 april

Laatst bijgewerkt: april 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 22 april

Correct gebruik van tampons is belangrijk voor je gezondheid

Een correct gebruik van tampons is veel belangrijker dan je zou denken. Zo'n klein katoenen propje kan voor heel wat ellende zorgen. Een verkeerde aanpak kan zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid! Even checken of je goed bezig bent ...
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is masturberen (ab)normaal of (on)gezond?

Vandaag gelooft vrijwel niemand nog dat men van masturberen doof wordt, acne krijgt of onvruchtbaar zou worden. Toch denken sommige mensen nog altijd dat masturberen ongezond is.

Lees verder

Gezondheid.be

Beweeg terug zoals vroeger!

ADVERTORIAL
Heb je altijd graag bewogen? Wie zegt dat je dat nu moet laten? Goed werkende gewrichten zijn een kapitaal dat je moet koesteren zodat je nog lang van een optimale levenskwaliteit kan genieten. Bewegen, sporten, reizen, leuke dingen doen met je partner, gezin of vrienden: dat is je autonomie behouden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Slimme lamp detecteert val bij ouderen

Van zodra de mobiliteit vermindert bij ouderen, wordt de kans op een val reëel. Om dat te verhinderen, heeft de Antwerpse start-up Nobi een slimme lamp ontwikkeld die een val detecteert en familie of hulpdiensten contacteert. Het toestel komt eind dit jaar op de markt.

Lees verder

Gezondheid.be

Hebben (huis)dieren ook een coronavaccin nodig?

Rusland heeft ook een vaccin ontwikkeld om dieren te beschermen tegen het coronavirus. Voor huisdieren, zoals honden en katten, lijkt een vaccin echter niet dringend te zijn, omdat ze niet veel last hebben van de ziekte en die ook normaal niet doorgeven aan mensen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 22/04/2021 , bijgewerkt op 28/04/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub