Beweeg terug zoals vroeger!

Laatst bijgewerkt: april 2021
ad_Polaroid-Surfer-1-date.png

nieuws

Goed voor uw gewrichten zorgen dankzij een gezonde levensstijl
Een gezonde levensstijl bestaat er eerst en vooral uit om regelmatig sport en/of fysieke activiteiten te beoefenen en om gezond en evenwichtig te eten om uw gewrichten in goede conditie te houden. Voedingssupplementen kunnen daarbij helpen. 

Polaroid-Surfer-2-date-2021 (1).png
Fysieke activiteit
Fysieke activiteit beoefenen kan de bondgenoot bij uitstek zijn bij het beperken van het voorkomen van gewrichtsproblemen. Dit betekent dagelijks beweging nemen zodra dat mogelijk is, een slechte houding tegen gaan, vermijden om te lang in eenzelfde positie te blijven en regelmatig (1 à 3 keer per week) een sport te beoefenen of activiteiten die de gewrichten ontzien. Mocht men kwetsbaar zijn, zijn een goede uitrusting en aangepaste bescherming kostbare reflexen om risico’s op het voorkomen van gewrichtsproblemen te vermijden. Ontdek welke oefeningen u thuis kunt doen voor soepelere gewrichten.

ad_Polaroid-mamy-1-date-1.png
Voeding
Kiezen voor gevarieerde menu’s, rijk aan fruit en verse groenten, kruiden, vette vis, schaaldieren en peulvruchten geeft het lichaam de mogelijkheid om alle vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft op te nemen. Soepelheid en een natuurlijke weerstand van de gewrichten behouden gebeurt ook dankzij een gezonde en evenwichtige voeding. Wilt u meer weten over voedingsmiddelen die het meest effectief zijn voor een goede conditie van de gewrichten ?

Polaroid-mamy-2-date-2021.png
Natuurlijke voedingssupplementen
In de loop van de tijd heeft het lichaam het steeds moeilijker om de benodigde elementen voor de natuurlijke vernieuwing van het weefsel op te nemen. De huid, pezen, gewrichtsbanden, het kraakbeen en de beenderen zijn gedeeltelijk samengesteld uit collageen, een gestructureerde proteïne die de samenstelling, weerstand en elasticiteit van het gewrichtsweefsel verzorgt. Door de tijd heen verminderen de productie en de kwaliteit van het collageen, waardoor de gewrichten geleidelijk aan strammer worden. Tegelijkertijd verarmt de sinoviale vloeistof aan hyaluronzuur waardoor ook de capaciteit om schokken op te vangen vermindert.

Bij deze fysiologische verschijnselen voegt zich de invloed van talrijke milieufactoren die de cellen van het menselijk lichaam aanvallen die negatieve oxidatiereacties kunnen voortbrengen. Dit kan een vroegtijdig verouderingsproces versnellen…. Celoxidatie leidt tot het aanmaken van vrije radicalen, chemische onstabiele elementen waartegen het organisme vecht, mede dankzij de intrinsieke antioxidanten naar de cellen, maar eveneens via stoffen die het lichaam uit de voeding haalt. Als de bijdrage van antioxidanten onvoldoende is om tegen de vrije radicalen te vechten, bevindt het weefsel zich in een toestand voor oxidatiestress, dat kettingreacties veroorzaakt en het verouderingsproces versnelt.

Aangezien het niet altijd eenvoudig is om een voldoende en duurzame hoeveelheid antioxidanten in te nemen via de voeding kan het nuttig zijn om voedingssupplementen te nemen. Voor de ondersteuning van soepele gewrichten kunnen supplementen op basis van kurkuma en vitamine C die er samen toe bijdragen tot het behoud van gewrichten in goede conditie.

Herinnert u zich uw jeugd alsof het gisteren was ? En als we u zouden zeggen dat het echt gisteren was? Het voedingssupplement Mobilityl Max is geschikt voor mensen die naar een natuurlijke oplossing zoeken voor soepele gewrichten 1-2. Dankzij de erkende weldaden / voordelen van kurkuma1 en Boswellia serrata2. In samenwerking met 2 andere planten en vitamine C biedt Mobilityl Max snel resultaten3. . Kiezen voor deze formule kan u helpen om soepele gewrichten te behouden en in een goede conditie te blijven.

Mobilityl Max : een synergie van planten en vitamine C voor de beweeglijkheid van uw gewrichten

Het voedingssupplement Mobilityl Max is op punt gesteld voor iedereen die zijn/haar gewrichten op een natuurlijke manier wenst te onderhouden. Het bevat kurkuma van een hoogstaande kwaliteit, geëxtraheerd uit de wortelstok van de plant, dat bestudeerd en geselecteerd werd voor haar eigenschappen voor de gewrichten. Het hoge gehalte kurkuminoïden en de concentratie van etherische oliën dragen bij tot een snelle actie3 . Samen met extracten van Kaempferia galanga, Boswellia serrata en olie van zwarte peper is dit voedingssupplement 100% natuurlijk. Vitamine C vervolledigt deze actie in combinatie met haar interventie in de vorming van collageen door er als antioxidant op te treden. Mobilityl Max wordt heel goed door het organisme getolereerd en biedt een efficiënte, snelle en duurzame oplossing om u te helpen om dag na dag te blijven bewegen zoals voordien, alsof het een kinderspel was.
1 het extract van kurkuma draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten. 
2 Vitamine C draagt bij tot de normale vorming van collageen voor de normale functionering van het kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot bescherming van de cellen tegen stressoxidatie. 
3 Kuptniratsaikul V. et al., 2014 / Panahi Y. et al., 2014


bron: ingezonden mededeling: Trenker

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram