ad

Nieuwsbrief 5 april

Laatst bijgewerkt: april 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 5 april

Wat is het geheim van gelukkig oud worden?

Er zijn een aantal plaatsen op de aardbol, bijvoorbeeld in Japan, waar de levensverwachting een stuk hoger ligt dan bij ons. Hoe leven de mensen daar en hoe kunnen wij dat vertalen naar onze levensstijl en cultuur?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Bewegen helpt bij ziekte van Parkinson

Naar aanleiding van de Wereld Parkinsondag op 11 april roepen verschillende vzw’s mensen met de ziekte op om te bewegen. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat verschillende vormen van bewegen een positief effect hebben op de symptomen van parkinson.

Lees verder

Gezondheid.be

Beweeg terug zoals vroeger!

ADVERTORIAL
Heb je altijd graag bewogen? Wie zegt dat je dat nu moet laten? Goed werkende gewrichten zijn een kapitaal dat je moet koesteren zodat je nog lang van een optimale levenskwaliteit kan genieten. Bewegen, sporten, reizen, leuke dingen doen met je partner, gezin of vrienden: dat is je autonomie behouden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gezonder worden? Trek de natuur in en geniet van de geluiden

Eens goed uitwaaien aan zee of diep ademhalen in het bos: het doet niet alleen deugd, je gezondheid krijgt een boost van al die natuurgeluiden. Dat bewijst een studie, gepubliceerd in het vakblad Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).

Lees verder

Gezondheid.be

Japanse soep

Heb je na al die chocolade-eitjes behoefte aan een verfrissend, gezond en licht gerecht? Dan is deze Japanse soep precies wat je nodig hebt. De soep wordt gemaakt op basis van dashibouillon en de groenten kunnen naar eigen voorkeur worden ingevuld.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/04/2021 , bijgewerkt op 21/04/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub