ad

Nieuwsbrief 29 maart

Laatst bijgewerkt: april 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 29 maart

Gelukkiger met een minder gevulde kleerkast

Een overvolle kleerkast maakt je niet gelukkig. Meer zelfs, ze bezorgt je (keuze)stress. In deze zes stappen leer je hoe je je kleerkast een ‘minimalistische look’ geeft: minder gevuld maar beter ingevuld!
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is het ongezond om je tandenborstel te delen?

Je tandenborstel delen met bijvoorbeeld je partner mag dan misschien onschuldig lijken, maar je doet het toch beter niet, zeker niet in deze coronatijden.

Lees verder

Gezondheid.be

Bescherm je vanaf nu tegen zona

ADVERTORIAL
Ongeveer 1 op de 3 mensen ontwikkelt zona tijdens zijn leven. Vanaf 50 jaar loop je meer risico, ook al leef je gezond. De pijnlijke huiduitslag kan ernstige en langdurende complicaties veroorzaken. Je arts kan nu zona helpen voorkomen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Moet je echt 2 liter water per dag drinken?

Hoeveel water moet je nu precies drinken? En hoe merk je of je te weinig drinkt? Prof. dr. Bart De Moor, nefroloog aan de UHasselt, legt het uit in dit online college van Universiteit van Vlaanderen.

Lees verder

Gezondheid.be

Kip met tomatenpesto en courgette

Een stukje kip van goede kwaliteit is gezond, lijnvriendelijk en licht. En als je nog wat lekker knapperige groente en een zelfgemaakte pesto erbij doet, is het helemaal top! Dit kleurrijk gerecht is klaar in een half uurtje en heerlijk in elk seizoen!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/03/2021 , bijgewerkt op 07/04/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub