ad

Nieuwsbrief 6 april

Laatst bijgewerkt: april 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 6 april

Zelftesten Corona: antwoorden op de meest gestelde vragen

Sinds vandaag zijn corona zelftesten te koop bij de Belgische apotheken. Hiermee kun je snel en gemakkelijk een eventuele coronabesmetting bij jezelf opsporen. In dit artikel worden de belangrijkste vragen over deze zelftesten beantwoord.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wereldwijd meer tweelingen geboren (maar hier niet meer)

Wereldwijd worden onder andere door de toename van vruchtbaarheidsbehandelingen steeds meer tweelingen geboren, maar in verschillende westerse landen, waaronder België, is het aantal de laatste jaren aan het teruglopen door veranderingen in het IVF-beleid.

Lees verder

Gezondheid.be

Een hospitalisatieverzekering kiezen? Hierop moet je letten.

ADVERTORIAL
Hospitalisatieverzekeringen zijn er in alle maten en gewichten. Wil je een verzekering die niets aan het toeval overlaat? Zo vergelijk je ze.

Ontdek onze tips

Gezondheid.be

5 tips om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen

Hart- en vaatziekten zijn de voornaamste doodsoorzaak in België. Er overlijden dagelijks bijna negentig mensen aan de aandoening. Het merendeel van de gevallen kunnen we evenwel voorkomen, mits enkele aanpassingen in onze dagelijkse levensstijl.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan je onvruchtbaar worden van het coronavaccin?

Misschien heb je de verhalen op sociale media wel gelezen: het coronavaccin zou je onvruchtbaar kunnen maken. Wat is daarvan waar? Hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond (Amsterdam UMC) legt uit hoe het zit.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/04/2021 , bijgewerkt op 13/04/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub