Nieuwsbrief 9 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 9 maart

Oogoperatie in plaats van bril of lenzen?

Door de jarenlange ervaring zijn ooglaserbehandelingen uitgegroeid tot zeer veilige en frequent toegepaste technieken om patiënten te verlossen van een bril of contactlenzen. De voordelen van ooglaseren zijn dan ook erg groot. 
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Cafeïne en slaap: wanneer drink je best je laatste koffie?

Ochtendkoffie is voor velen van ons een must. Sommigen genieten ook van een kopje in de namiddag of naar de avond toe. Maar welk effect heeft het op onze slaap? Wanneer drink je best je laatste koffie van de dag?

Lees verder

Gezondheid.be

Bescherm je vanaf nu tegen zona

ADVERTORIAL
Ongeveer 1 op de 3 mensen ontwikkelt zona tijdens zijn leven. Vanaf 50 jaar loop je meer risico, ook al leef je gezond. De pijnlijke huiduitslag kan ernstige en langdurende complicaties veroorzaken. Je arts kan nu zona helpen voorkomen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van hooikoorts of toch het coronavirus opgelopen? Zo herken je het verschil

Door de overvloedige regenval in januari is het pollenseizoen twee weken later dan normaal begonnen. Maar het was wel een start met een knal. Dat stelt sommige mensen voor een dilemma: hoe herken je het verschil met corona?

Lees verder

Gezondheid.be

Zo organiseer je een gestroomlijnde conference call

Bij een conference call is het cruciaal om een goede verbinding te maken met je ‘luisteraars’ en je te focussen op het juiste stemgebruik. Een paar tips en technieken.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/03/2021 , bijgewerkt op 19/03/2021
volgopfacebook

volgopinstagram