Nieuwsbrief 8 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 maart

Less is more… Hoe 'ontspul' je?

Breng rust in je hoofd door je huis op orde te zetten en komaf te maken met overbodige spullen. Het kan dezer dagen een nuttige bezigheid zijn ...
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Sexting: onschuldig of niet?

Sexting is het verspreiden of delen van seksueel getinte foto's, filmpjes of berichten. De term is afgeleid van sex en texting. Ondanks de negatieve sfeer rond sexting, zijn er veel mensen die aan sexting doen. En zeker niet alleen jongeren.

Lees verder

Gezondheid.be

Last van hevige maandstonden? Blijf niet bij de pakken zitten.

Al te vaak beseffen vrouwen met ernstig bloedverlies tijdens de maandstonden niet dat er misschien wel een onderliggend probleem aan de basis ligt, waar een oplossing voor bestaat. Een bezoek aan de gynaecoloog is dus zeker aan te raden.

Lees verder

Gezondheid.be

Uitstel obesitaschirurgie tijdens coronacrisis heeft serieuze impact

Tijdens de periodes van lockdown, waarbij niet-dringende ingrepen verplicht werden uitgesteld, kon van tientallen patiënten die op bariatrische chirurgie wachtten de operatie niet plaatsvinden. Bij meer dan de helft (54%) van deze patiënten nam het lichaamsgewicht toe.

Lees verder

Gezondheid.be

Chips van aardpeer

Gezonde chips? Dat zijn groentechips met wat specerijen en olijfolie gebakken in de oven. Zoals deze heerlijk krokante chips van aardpeer.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/03/2021 , bijgewerkt op 19/03/2021
volgopfacebook

volgopinstagram