Nieuwsbrief 11 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 11 maart

Checklijst voor wie overweegt om een hond te kopen

Een hond in huis halen, daar komt veel meer bij kijken dan voederen en af en toe eens buiten laten. Vijf vragen om af te vinken, en waarover je eens goed moet nadenken voor je beslist om een viervoeter aan te kopen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

‘Groen’ mediterraan dieet doet wonderen bij vette lever

Steeds meer mensen krijgen te horen dat ze leververvetting hebben. Een vette lever kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, fibrose of cirrose bijvoorbeeld, maar een aanpassing van de voedingsgewoonten geeft opmerkelijke resultaten.

Lees verder

Gezondheid.be

Boswellia, kurkuma én zwarte peper, het ideale trio voor je gewrichten

ADVERTORIAL
Boswellia is de superfood die de krachtige werking van kurkuma nog meer versterkt. Om je spieren en gewrichten soepel te houden, is de combinatie met zwarte peper van groot belang want kurkuma wordt slecht opgenomen door het lichaam. Wil je weten waarom, lees dan snel verder!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Alles wat je moet weten over endometriose

Endometriose is een chronische, goedaardige ziekte bij vrouwen waarbij het slijmvliesweefsel dat normaal de binnenkant van de baarmoeder bekleedt, ook buiten de baarmoeder voorkomt.

Lees verder

Gezondheid.be

Helpt groene thee het risico op kanker verlagen?

Groene thee en zwarte thee verlagen onze bloeddruk en verkleinen de kans op een beroerte, zo blijkt uit onderzoek. Maar kan groene thee ook kanker voorkomen? En wat bij een kankerbehandeling?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 11/03/2021 , bijgewerkt op 19/03/2021
volgopfacebook

volgopinstagram