Nieuwsbrief 1 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 1 maart

Fasciatherapie voor beginners

Fasciatherapie is een 'totaalpakket' dat zowel lokale als algemene klachten van fysieke en psychische aard behandelt. De therapeut doet dat aan de hand van technieken die de interne fysiologische systemen in het lichaam activeren. Het doel is een volledig en duurzaam genezingsproces te bereiken waarbij de patiënt leert om zichzelf in handen te nemen en zoveel mogelijk therapie-onafhankelijk te worden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

De kracht van complimenten

Wanneer heb jij voor het laatst een compliment gekregen? En wanneer gaf je zelf nog eens iemand een compliment? In elk geval, we moeten dat met z’n allen meer doen. Dat blijkt ook uit onderzoek.

Lees verder

Gezondheid.be

Zachte én gezonde haren, wie wil het niet allebei?

ADVERTORIAL
Nochtans krijgen vrouwen die last hebben van broos haar en een gevoelige hoofdhuid vaak het advies om een aangepaste shampoo en conditioner te kiezen, die helaas niet altijd een mooi eindresultaat garandeert. Er is goed nieuws voor hen...

Lees meer,...

Gezondheid.be

Slaperigheidstest

Heb je overdag regelmatig last van slaperigheid? De mate van slaperigheid overdag kan worden gemeten met behulp van de Epworth Sleepiness Scale (ESS).

Lees verder

Gezondheid.be

Speculaaskoeken

Speculaas is een typisch product van bij ons. Als koekje bij de koffie of als pasta op de boterham ... het is een lekkernij voor jong en oud. Dit is een heerlijk recept om zelf pure speculaas te bakken.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/03/2021 , bijgewerkt op 09/03/2021
volgopfacebook

volgopinstagram