ad

Nieuwsbrief 22 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 22 februari

Zin en onzin over diëten en gezonde voeding - een interview met Michaël Sels

Wat is nu eigenlijk het beste dieet als je blijvend wilt afvallen? En wat is de grootste misvatting over gezonde voeding? Kun je je metabolisme boosten en zijn verzadigde vetten ongezond? We vroegen het aan voedingsexpert Michaël Sels.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Een ontspannend oogmasker in no time

Heb je vaak last van spanning rond je ogen? Of van pijn aan je voorhoofd? Maak dan zelf een ontspannend oogmasker met kamillethee.

Lees verder

Gezondheid.be

UZ Brussel zoekt vrouwen voor studie naar HPV-vaccin

De dienst Gynaecologie van het UZ Brussel is momenteel op zoek naar vrouwelijke kandidaten om een experimenteel vaccin te testen voor de behandeling van een HPV-infectie met hoog risico, die niet spontaan is verdwenen.

Lees verder

Gezondheid.be

Test jezelf: heb jij last van Rosacea of couperose?

Rosacea of couperose is een ongevaarlijke maar ontsierende huidafwijking in het gelaat. Het meest opvallende is de felrode kleur van de wangen en de neus. De aandoening kan lijken op acne, maar Rosacea komt op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal niet voor het 30ste jaar.

Lees verder

Gezondheid.be

Clafoutis met wortel en framboos

Een dessert op sterrenniveau waarin groente schittert als ingrediënt, daarvoor moeten we bij Seppe Nobels zijn. Clafoutis en frambozen gevuld met wortel en afgewerkt met een frisse citroentoets.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 22/02/2021 , bijgewerkt op 26/02/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub