ad

Nieuwsbrief 11 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 11 februari

Wat gebeurt er met je hersenen als je te weinig slaapt?

Gaan slapen of nog snel één aflevering toevoegen aan je binge-avondje? Toch eerst even rekenen. Het brein van wie maar vier uur per nacht slaapt, is gemiddeld acht jaar ouder dan dat van iemand die wel genoeg slaapt.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kan tandpasta met houtskool je tanden witter maken?

Onder andere koffie en medicijnen kunnen onze tanden geler maken, maar met houtskooltandpasta krijg je ze weer wit. Als we de reclames mogen geloven tenminste. Maar is dat wel echt zo? Of doet die zwarte tandpasta meer kwaad dan goed?

Lees verder

Gezondheid.be

Boswellia, de nieuwe superfood voor je gewrichten!

ADVERTORIAL
Boswellia is erg in trek dezer dagen. Het versterkt vooral de werking van dat andere krachtige kruid voor soepele gewrichten en gezonde luchtwegen, namelijk kurkuma, zeker in deze periode extra belangrijk! Wil je weten waarom boswellia reeds een eeuwenoude remedie is voor vele kwaaltjes?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom hebben vrouwen meer last van koude handen en voeten?

Het is een bekend fenomeen. Vrouwen hebben meer last van koude handen en voeten dan mannen. Jonge, slanke vrouwen lijden er het meest onder.

Lees verder

Gezondheid.be

Ongezonde voeding tijdens kindertijd heeft jarenlang impact

Als kind te veel vet en suiker eten kan het microbioom levenslang veranderen, ook bij wie op latere leeftijd gezonder leert eten. Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek bij muizen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 11/02/2021 , bijgewerkt op 26/02/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub