Nieuwsbrief 9 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 9 februari

Herken jij de fysieke kenmerken van een depressie?

De emotionele symptomen van een depressie zijn voor de meeste mensen bekend terrein, maar er bestaan ook heel wat fysieke symptomen waarmee we niet zo goed vertrouwd zijn.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Geen griep momenteel, maar dat is niet enkel goed nieuws

Je hebt het misschien al gemerkt, de griepepidemie blijft dit jaar uit, vooral als gevolg van de coronamaatregelen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws, anderzijds waarschuwen experts voor een sterke comeback eens de coronamaatregelen opgeheven worden.

Lees verder

Gezondheid.be

Gratis screeningsonderzoek voor 60-plussers

De dienst Vaatheelkunde van UZ Brussel wil graag in kaart brengen hoe vaak en bij wie bepaalde aandoeningen voorkomen, om zo de preventie te kunnen optimaliseren, en nodigt daarom 60-plussers uit voor een gratis screening.

Lees verder

Gezondheid.be

Blijf je er jong uitzien met gezichtsyoga?

Gezichtsyoga zou het geheim zijn voor een strakke en jonge huid, zonder dure crèmes of lotions, zonder botox of laserbehandeling … Zo doe je zelf een lift om je gezichtscontouren te versterken!

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe ontstaat slaapwandelen en is het gevaarlijk?

Meestal is slaapwandelen (somnambulisme) niet erg en ook niet gevaarlijk. Belangrijk is wel de slaapomgeving zo in te delen dat de slaapwandelaar zichzelf niet kan bezeren en geen risico's loopt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/02/2021 , bijgewerkt op 26/02/2021
volgopfacebook

volgopinstagram