Nieuwsbrief 8 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 februari

De Geluksdriehoek: een wegwijzer naar geluk!

Met de Voedingsdriehoek en de Bewegingsdriehoek zijn we ondertussen allemaal min of meer vertrouwd, maar wat weet je over de Geluksdriehoek? We lichten de 3 essentiële onderdelen van deze geluks-wegwijzer even toe. Hun doel is om je bewustzijn aan te scherpen over wat geluk precies is en om je te leren wat je zelf kunt doen om gelukkig te worden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Haastziekte: waarom spoed inderdaad zelden goed is

Mensen met haastziekte voelen zich constant opgejaagd en onrustig omdat ze zogezegd altijd tijd te kort komen. Het is geen ziekte in de letterlijke zin van het woord, maar kan toch ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid.

Lees verder

Gezondheid.be

Zachte én gezonde haren, wie wil het niet allebei?

ADVERTORIAL
Nochtans krijgen vrouwen die last hebben van broos haar en een gevoelige hoofdhuid vaak het advies om een aangepaste shampoo en conditioner te kiezen, die helaas niet altijd een mooi eindresultaat garandeert. Voor hen hebben we goed nieuws.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat zegt je urine over je gezondheid?

We denken meestal geen twee keer na voor we het toilet doorspoelen, maar je urine vertelt veel over hoe het met je gezondheid is gesteld. Niet alleen de kleur van de urine is belangrijk, maar ook de geur en hoe vaak je plast.

Lees verder

Gezondheid.be

Aantal oproepen naar hulplijnen in 2020 enorm gestegen

Een pak meer Vlamingen namen in 2020 contact op met Tele-Onthaal, 1712, Nupraatikerover.be, CAW en JAC, Stop it Now! en de Druglijn. Enkel 1813, de zelfmoordlijn, kende het afgelopen jaar geen stijging.

Lees verder

Gezondheid.be

Relatietest: zit er nog genoeg positieve interactie in jullie relatie?

Zit de communicatie tussen jou en je partner nog goed? Vullen jullie elkaar mooi aan? Ontdek het zelf, aan de hand van negen cruciale vragen.

Lees verder

Gezondheid.be

Peterselli met chorizo, tomaat, paprika en camembert

Sliertjes van peterseliewortel zijn een prima alternatief voor pasta: gezond, caloriearm en super smaakvol! Deze maatje-minder-pasta is klaar in minder dan een half uur.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/02/2021 , bijgewerkt op 12/02/2021
volgopfacebook

volgopinstagram