Nieuwsbrief 2 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 2 februari

Mijn ervaring met een gastric bypass: Anouk vertelt

Anouk was haar leven met overgewicht beu. Er moest iets gebeuren. Na lang nadenken koos ze voor een gastric bypass. Die obesitasoperatie vond 10 dagen geleden plaats. Haar getuigenis…
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zegt de geur van een wind iets over je gezondheid?

Zelfs wie geen last heeft van flatulentie laat al eens een windje. Meestal is het gewoon een luchtje dat uit je lichaam ontsnapt, maar er kan al eens een ferm en onaangenaam reukje aan zitten. Wat zegt de geur van jouw scheet over je gezondheid?

Lees verder

Gezondheid.be

Waterpijp even ongezond als roken?

Oorspronkelijk werd voor waterpijproken enkel tabak gebruikt, maar rond 1990 ontwikkelden fabrikanten uit het Midden-Oosten waterpijptabak met een smaakje, wat de populariteit een boost gaf. Nochtans is het helemaal niet ongevaarlijk. Integendeel zelfs.

Lees verder

Gezondheid.be

Meer pijn als het koud en nat is: heeft het weer invloed op reuma?

Veel reumapatiënten klagen dat ze meer pijn hebben en dat hun gewrichten stijver zijn bij koud en vochtig weer. Ze zouden zelfs slecht weer kunnen voorspellen. Maar heeft het weer effectief invloed op de pijnklachten bij reuma?

Lees verder

Gezondheid.be

Zwangerschapskalender: je zwangerschap van week tot week

Ben je zwanger of plan je zwanger te worden? Neem dan zeker de tijd om de zwangerschapskalender op minimi te bekijken. Een geïnformeerd mens is er twee waard, en dat is zeer letterlijk te nemen in jouw geval...

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/02/2021 , bijgewerkt op 12/02/2021
volgopfacebook

volgopinstagram