ad

Nieuwsbrief 22 januari

Laatst bijgewerkt: februari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 22 januari

30 tips om beter te slapen als je ouder wordt

Voor iedereen die moeite heeft met slapen en dat graag wil verbeteren, zijn er online vele tips en adviezen te vinden. Maar ook in de meeste boeken en zelfhulpcursussen wordt relatief weinig ingezoomd op een groep die verhoudingsgewijs vaak last heeft van slaapproblemen: senioren.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zes vormen van prediabetes benoemd

Duitse onderzoekers zijn er in geslaagd om mensen met prediabetes op te delen in zes categorieën. Dat betekent een belangrijke stap in de ontwikkeling van behandelingen op maat van bepaalde risicogroepen, om er voor te zorgen dat prediabetes bij minder mensen overgaat in diabetes.

Lees verder

Gezondheid.be

Covid-patiënten worden thuis opgevolgd via zorg-app Telecovid

Na de eerste golf lanceerde Universitair Ziekenhuis Antwerpen Telecovid, een telemonitoringsysteem voor COVID-19-patiënten met milde klachten, zodat ze thuis kunnen uitzieken en revalideren en medisch nauwkeurig worden opgevolgd.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe groot is een ‘normale’ penis?

Als we de internetreclames zouden mogen geloven waarin allerlei middeltjes en methoden worden aangeprezen om een grotere penis te krijgen, hebben nogal wat mannen problemen met de lengte en/of dikte van hun penis.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom krijg je stress van thuiszitten?

Sneller last van een kort lontje tijdens deze quarantaineweken? Dat is niet zo gek. Thuiszitten veroorzaakt stress. Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder (Vrije Universiteit Amsterdam) legt vanuit zijn eigen huiskamer uit hoe dat komt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 22/01/2021 , bijgewerkt op 04/02/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub