ad

Nieuwsbrief 18 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 18 januari

Omoiyari, de Japanse kunst om samen met je medemens het geluk te vinden

De nieuwste trend om gelukkig(er) te worden komt uit Japan en luistert naar de naam Omoiyari, of de Japanse kunst om je medemens en alles uit je ruime leefomgeving belangeloos te respecteren en te waarderen, waardoor je zelf gelukkig wordt.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Afantasie: wanneer je geen mentale plaatjes kan zien

Wat als je helemaal geen beelden kunt oproepen bij het denken aan bijvoorbeeld een paradijselijk strand en je je zelfs het gezicht van een geliefde niet voor de geest kunt halen? Dan heb je waarschijnlijk afantasie, een aandoening waar pas de laatste jaren aandacht voor is.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tournée Minérale: ontdek zelf de voordelen van een alcoholvrije maand

4 jaar geleden lanceerden Stichting tegen Kanker en VAD/De Druglijn Tournée Minérale om mensen te laten stilstaan bij hun alcoholconsumptie en het effect ervan op hun gezondheid. Ondertussen is de campagne een begrip geworden: 1 op 5 drinkt in de maand februari geen alcohol.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kan je jouw pijngrens verhogen?

Pijn is over het algemeen erg nuttig. Het beschermt ons als we ons lichaam dreigen te beschadigen. Maar wist je dat pijn ook subjectief is? De mate waarin je pijn voelt kan verschillen per situatie. In dit online college hoor je hoe je de pijnbeleving kan beïnvloeden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pita met gehakt, hummus, dadel en wortel

Heb jij ook het goede voornemen genomen om voorgoed komaf te maken met die coronakilo's? Of wil je gewoon wat meer gezond en lekker koken? Dan past deze lijnvriendelijke en gezonde pita helemaal in dat plan.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 18/01/2021 , bijgewerkt op 21/01/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub